Vejledning til BlindsigtMail's nye webmail hos vores udbyder

For at få et overskueligt skærmbillede for synshandicappede der anvender et skærmlæseprogram, vil det være anbefalelsesværdigt at følge nedenstående procedure, ved login til Webmail på sin Blindsigtmail adresse.
I login vinduet, hvor e-mail adresse og adgangskode skrives, er der en komboboks efter felterne E-mail adresse og Adgangskode.
I komboboksen vælges "Basic - forældet", som er den nederste valgmulighed af 4, og så tabuleres der til knappen login, og aktivér denne.
Nu kommer man ind på en mere overskuelig side, hvor tingene er delt op i nogle grupper ved hjælp af tabeller istedet for rammer, og hvor sitet er programmeret i et tilgængeligt programmeringssprog.

I den øverste tabel, er alle dine mapper, som du har i din webmail.
Hver anden er navngivet på Engelsk, men udgør den samme som den efterfølgende på Dansk.
Nedenunder har du tabellen med alle dine mails, vist fra den mappe, som er blevet aktiveret ovenfor.
Når du logger dig på, er det automatisk din Indbakke som bliver vist.

Når man er logget ind, og har listen af e-mails foran sig, så er der ovenover afsender og emne en checkboks, som man kan markere, såfremt man evt. vil slette en mail.
Når man har markeret de mails som skal slettes, så går man lige ned under tabellen, og aktiverer den første komboboks, og her vælges Erase, såfremt man vil slette permanent, og så trykker man på skift+tab, for at komme tilbage til knappen "Flyt", og aktivere denne.

Når du skal logge af, så er knappen nede i bunden af siden.

Håber at denne vejledning vil være dig til gavn, og at du får fortsat glæde af din webmail adgang på din BlindsigtMail konto.